Gururlandıran Başarı! Fakültemiz Öğrencilerinin Varsayımsal Bireysel Başvuru Yarışması Başarısı.

Bahçeşehir Üniversitesi,  İnsan Hakları Akademisi ve Friedrich Naumann Foundation ortaklığında düzenlenen 8. Varsayımsal Bireysel Başvuru Yarışmasının 8. Finali  15 nisan Cuma Günü Bahçeşehir Üniversitesinde gerçekleşti. Finalde takımlar Ankara Barosu Kadın Hakları Merkezi Başkanı Av. Ceren Kalay, Ceviz Otizm Araştırmaları ve Toplumsal Savunma Derneği Başkanı Av. Deniz Yazgan, UNICEF Çocuklar İçin Adalet ve Çocuk Haklarının İzlenmesi Sorumlusu Göktan Koçyıldırım’dan oluşan jüri karşısına çıktı.

Üniversitemizi temsil eden Fakültemiz 3 ve 4.sınıf  öğrencilerinden Şeyma Dicle Diksin, Dilara Turfanda, Ubeydullah Karakaş, Abdullah Yıldırım ve Fatih Kurt,  23 üniversiteden 39 takım arasından yarışmayı 3. Olarak tamamladılar. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.