Duyurular
Yaz Okulu İntibak İşlemleri Hk.(yaz Öğretiminde Farklı Üniversiteden Ders Alan SAU Öğrencileri)

Yaz Okulu İntibak İşlemleri Hk.(Yaz Öğretiminde Farklı Üniversiteden Ders Alan SAU Öğrencileri)

2021-2022 Yaz Öğretiminde farklı Üniversiteden ders alan öğrencilerimizin intibak işlemleri için ekte sunulan intibak formunu doldurarak aşağıda sunulan ekleriyle birlikte 14 Ekim 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar Dekanlığımıza başvurmaları gerekmektedir.

Başvuruda bulunmayan öğrencilerin intibak işlemi yapılmayacaktır.

1. Farklı Üniversiteden ders alırken Danışman onayı alınan belge.
  2. İlgili Üniversiteden alınan ONAYLI Transkript.
  3. Sakarya Üniversitesi yaz okulunda aldığı(Seçilen dersler listesi) dersleri gösterir belge

Not1:SABİS den Öğrenci Bilgi Sistemine girerek seçilen dersler listesine ulaşabilirsiniz. Seçilen dersler listesinde ekran görüntüsü alınırken isminizin görünmesine Dikkat etmeniz gerekmektedir.

Not2: Sakarya Üniversitesinden yaz okulu almayan öğrenciler seçilen dersler kısmının boş halini göndermeleri yeterli olacaktır.