Yaz Okulu İntibak İşlemleri Hk.(yaz Öğretiminde Farklı Üniversiteden Ders Alan SAU Öğrencileri)

Yaz Okulu İntibak İşlemleri Hk.(Yaz Öğretiminde Farklı Üniversiteden Ders Alan SAU Öğrencileri)

2022-2023 Yaz Öğretiminde farklı Üniversiteden ders alan öğrencilerimizin intibak işlemleri için ekte sunulan intibak formunu doldurarak aşağıda sunulan ekleriyle birlikte 11 Eylül 2023 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Dekanlığımıza başvurmaları gerekmektedir. Yaz okulu sınavları hala devam eden veya transkripti çıkmamış öğrenciler daha sonra evrak teslimi yapabilirler.

Derse yazılma işlemlerinde sıkıntı çıkmaması adına intibak evraklarının teslim ve takibi öğrencinin sorumluluğunda bulunmaktadır.

Yaz Öğretiminde Farklı Üniversiteden Ders alan öğrenciler başvuruda bulunmaması durumda öğrencilerin intibak işlemi yapılmayacaktır.

1. Farklı Üniversiteden ders alırken Danışman onayı alınan belge.
  2. İlgili Üniversiteden alınan ONAYLI (barkodlu) Transkript.
  3. Sakarya Üniversitesi yaz okulunda aldığı(Seçilen dersler listesi) dersleri gösterir belge

Not1:SABİS den Öğrenci Bilgi Sistemine girerek seçilen dersler listesine ulaşabilirsiniz. Seçilen dersler listesinde ekran görüntüsü alınırken isminizin görünmesine Dikkat etmeniz gerekmektedir.

Not2: Sakarya Üniversitesinden yaz okulu almayan öğrenciler seçilen dersler kısmının boş halini göndermeleri yeterli olacaktır.

Not 3: İntibak işlemleri için öğrencilerin bölüm sekreterliğine başvuru yapmaları gerekmektedir. Evrak teslimi yapmayan öğrencilerin intibak işlemleri yapılmayacaktır.