Kişisel verilerin korunmasının öneminin gün geçtikçe arttığı çağımızda geleceğin büyükleri olan çocukları ve gençleri kişisel verilerin korunması ve mahremiyet konularında bilinçlendirmek ve dolayısıyla erken yaşlardan itibaren toplumda kişisel verilerin korunması kültürünü oluşturmak bir zaruret hâline gelmiştir. Bu minvalde, üniversitelerden seçilecek öğrencilerin kişisel verilerin korunması alanında bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi ve farkındalık oluşturulması konusunda aday gönüllüler yetiştirilebilmesi için Kişisel verileri Koruma Kurumu Başkanlığı  tarafından "Üniversite Gençliği Arasında Kişisel Verileri Koruma Gönüllüsü Yetiştirme Projesi" hayata geçirilmiştir. Söz konusu programa katılmak üzere Üniversitemizin Hukuk Fakültesinde öğrenim gören birinci ve ikinci sınıf öğrencileri arasından toplam 3 (üç) asıl ve 3 (üç) yedek olacak şekilde öğrenciler belirlenecektir. Başvurularınızı 26 Ekim 2022 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Dekanlığımıza şahsen yapmanız gerekmektedir. 27 Ekim Perşembe günü saat 11.00'da Dekan yardımcısı Dr.Öğr. Üyesi Arif DURAN'ın odasında mülakat yapılacaktır.