Duyurular
Cezayir Constantine 1 Université Frère Mentouri Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanından Fakültemize Ziyaret

Cezayir Constantine 1 - Université Frère Mentouri Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanından Fakültemize Ziyaret

Cezayir Constantine 1 - Université Frère Mentouri Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mouloud Gamouh Fakültemizi ziyaret ettiler. Cezayir'in en köklü hukuk fakültelerinden biri olan Constantine 1 - Université Frère Mentouri Üniversitesi Hukuk Fakültesi ile işbirliği konusunda verimli bir görüşme gerçekleştirildi. Hukuk Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Şafak NARBAY, Sayın  Mouloud Gamouh Beye Fakültemiz Dergilerinin mevcut sayılarını hediye etti.

Algeria Constantine 1 - Université Frère Mentouri University Faculty of Law Dean Prof. Dr. Mouloud Gamouh visited our Faculty. A productive meeting was held on cooperation with Constantine 1 - Université Frère Mentouri University Faculty of Law, one of the established law faculties in Algeria. Dean of the Faculty of Law Prof. Dr. Şafak NARBAY presented the current issues of our Faculty Journals to Mr. Mouloud Gamouh.