Hukuk, İktidar ve Meşruiyet Paneli

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü ve Hukuk Fakültemiz işbirliği ile Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut KOCA moderatörlüğünde; Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Genel Kamu Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nihat BULUT, Yalova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Hukuk Felsefesi ve Sosyolojisi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Osman Vahdet İŞSEVENLER ve Fakültemiz Genel Kamu Hukuku Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Alper IŞIK hocamızın katılımı ile Hukuk, İktidar ve Meşruiyet konulu bir Panel gerçekleştirilmiştir. Panelimize Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Hamza AL başta olmak üzere akademisyenler ve öğrencilerimiz katılmıştır.