Gazze ve İnsan Hakları Paneli

Sakarya Valiliği ve Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi işbirliğiyle, Prof. Dr. Şafak Narbay moderatörlüğünde, Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Genel Kamu Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nihat Bulut, Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut Koca ve Yalova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Hukuk Felsefesi ve Sosyolojisi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi O. Vahdet İşsevenler katılımıyla yapılan ”Gazze ve İnsan Hakları“ panelimize Sakarya Valisi Sayın Yaşar Karadeniz, Vali Yardımcısı Sayın Muhsin Çatmadım, Sakarya Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Hamza Al, Sakarya Barosu Başkanı Sayın Av. İlknur Ebiz Yıldız başta olmak üzere akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz katılım sağlamıştır.