Tübitak “3005-Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destek Programı"

Fakültemiz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Irmak Koruculu’nun araştırmacı olarak yer aldığı "Orta Okul Öğrencilerinin Sosyal Medya Kullanımının Hukuki Yansımaları: Çerçeve Programı Önerisi" başlıklı proje önerisi TÜBİTAK “3005-Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destek Programı" kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır. Projenin yürütücüsü Prof. Dr. Aykut Hamit Turan ve proje araştırmacıları Doç. Dr. Özlem Canan Güngören, Dr. Öğr. Üyesi Doğa Ekrem Doğancı, Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Koç, Dr. Öğr. Üyesi Irmak Koruculu’ya başarılar dileriz.