Üniversite Ortak ve Zorunlu Derslerin Mazeret Sınavları (2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı)

ÜNİVERSİTE ORTAK VE ZORUNLU DERSLERİN MAZERET SINAVLARI (2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI)

MAZERET SINAVLARI

Lisans (Eğitim Fakültesi hariç) ve Ön lisans (ADAMYO hariç) Programları Üniversite Ortak Zorunlu ve Üniversite Ortak Seçmeli Dersleri

Tarih/Saat

Dersler

Öğretim Türü

15 Mayıs 2024

Saat:14.30

Türk Dili

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi

Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı

Yangın Güvenliği

Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme

Öğretim İlke ve Yöntemleri

İş Sağlığı ve Güvenliği

Eğitime Giriş

Rehberlik ve Özel Eğitim (*)

Trafik Güvenliği

Dijital Okuryazarlık

15 Mayıs 2024

Saat:16.00

Girişimcilik ve Proje Yönetimi

Proje Süreçleri ve Yönetimi

Yenilik Yönetimi

Dış Ticaret Girişimciliği

Kariyer Planlama

Birimlerce belirlenecektir.

Diğer Ortak Seçmeli Dersler

Yukarıda belirtilen dersler haricinde diğer ortak seçmeli derslerin mazeret sınavları her dersin verildiği birimde yapılacaktır, sınav yerleri ilgili birim/bölüm web sayfalarında ilan edilecektir.

I-II

(*) İlahiyat Fakültesinde verilmekte olan Rehberlik ve Özel Eğitim dersinin sınav programı ve yeri ilgili eğitim birimi tarafından planlanacaktır.

Not 1: Adapazarı Meslek Yüksekokulu ile Eğitim Fakültesi bünyesindeki 5ı derslerinin sınav programı yukarıda belirtilen takvimden farklı olmak üzere kendi eğitim birimlerinde planlanacaktır.

NOT 2: 15 Mayıs 2024 Saat:14.30’da yapılacak sınavların mekânları başvuruların durumuna göre daha sonra belirlenecek ve birimlere mail yoluyla bildirilecektir. Ayrıca öğrencilerin SABİS maillerine gönderilecek ve Öğrenci Dekanlığı web sayfasında duyurulacaktır.

NOT 3: 15 Mayıs 2024 Saat:16.00’da yapılacak sınavların mekânları dersin verildiği eğitim birimlerince  belirlenecek ve duyuruları da eğitim birimlerince yapılacaktır.