Hukuk Fakültesi Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz Amfisi Açılışı Gerçekleştirildi
HUKUK FAKÜLTESİ ŞEHİT CUMHURİYET SAVCISI MEHMET SELİM KİRAZ AMFİSİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fakültemiz Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim KİRAZ amfisinin  açılışı 08.11.2017 tarihinde Sayın Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi DURSUN, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Muzaffer ELMAS, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Musa EKEN, Sayın Prof. Dr. Ümit KOCABIÇAK ve davetlilerimizin katılımları ile gerçekleşti.

Açılışın ardından dersliğimizde “Cumhuriyet Savcıları, İl Jandarma Komutanı; Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Orman Bölge Müdürlüğü temsilcilerinin katılımı ile “Savcılık Soruşturma İşlemleri Değerlendirme  Toplantısı” gerçekleştirildi.

Katılımları ile açılışımızı onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz.