2019-2020 Akademik Yılı Yaz Okulunda Farklı Fakülte/üniversite Den Ders Alacak Öğrencilerimizin Dikkatine!!

2019-2020 Akademik Yılı Yaz Okulunda Farklı Fakülte/Üniversite den Ders Alacak Öğrencilerimizin Dikkatine!!

2019-2020 Akademik Yılı Yaz Okulunda Farklı Fakülte/Üniversite den Ders Alacak Öğrencilerimizin Dikkatine!!

Yapılması Gerekenler:

1-Öğrencilerimiz Yaz Okulunda ders alacağı Fakülte/Üniversite ye ait ders içerikleri ile birlikte ekte sunulan Farklı Eğitim Biriminden Ders Alma Formunu doldurarak danışman hocasına mail atar.

2-Öğrencilerimiz SABİS uzantılı mail adresine gönderilen Fakülte Yönetim Kurulu kararı ile yaz okulunda farklı Fakülte/Üniversite den ders alabileceklerdir.

Not1: Yaz Okulunda Farklı Üniversiteden ders almak isteyen öğrenciler için dersi almak istediği Üniversitenin taban puanı Üniversitemiz taban puanına denk ya da yüksek puanlı olmalıdır.

Not2: Farklı Üniversiteden ders alacak öğrencilerimizin ders içeriklerini internet çıktısı almaları yeterlidir.

Not3: Ders alınan Fakülte/Üniversite ye ait ders programı eklenmelidir.

Not4: Başvuru formu, Sakarya Üniversitesi Yaz Öğretimi Yönergesi, 2019-2020 Yaz Okulu Akademik Takvimi ve Danışman Listesi ekte sunulmuştur.