Topluma Katkı ve Sürdürülebilirlik 8 Mart 2022
"İŞ HAYATINDA KADIN OLMAK" KONULU PANELİMİZ GERÇEKLEŞTİ
8 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamında, "İş Hayatında Kadın Olmak" konulu panelimiz gerçekleşti.
Etkinlik ve Projeler 7 Mart 2022
PANEL 8 Mart Dünya Kadınlar Günü "İş Hayatında Kadın Olmak"
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında "İş Hayatında Kadın Olmak" konulu Panelimize tüm öğrencilerimiz davetlidir.
Topluma Katkı ve Sürdürülebilirlik 3 Mart 2022
RUSYA-UKRAYNA ÇATIŞMASININ ULUSLARARASI HUKUK AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Rusya-Ukrayna Çatışmasının Uluslararası Hukuk Açısından Değerlendirilmesi Panelimiz gerçekleştirildi.
Haberler 3 Mart 2022
MASKE KULLANIMI HK.
Sevgili Öğrencilerimiz, sınıflarda ve bina içlerinde, kantin ve kafeteryalarda hülasa tüm kapalı alanlarda maske kullanımına devam edilecektir. Konuyla ilgili gerekli hassasiyeti…
Etkinlik ve Projeler 28 Şubat 2022
RUSYA-UKRAYNA ÇATIŞMASININ ULUSLARARASI HUKUK AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Rusya-Ukrayna Çatışmasının Uluslararası Hukuk Açısından Değerlendirilmesi.
Topluma Katkı ve Sürdürülebilirlik 25 Şubat 2022
Dr. Öğr. Üyesi Sezercan BEKTAŞ ve Arş. Gör. Görkem KAYACIK, Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesini Uluslararası Hukuk açısından kaleme aldı.